Monipuoliset kuljetuspalvelut – myös erikoiskuljetukset Kotkassa ja koko Suomessa

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
konttikuljetuskuvake suuri tekstinjakaja

Kuljetus Taskinen Oy tarjoaa vankkaa osaamista monenlaisiin kuljetuksiin. Hoidamme kappaletavarakuljetukset, konttikuljetukset, erikoiskuljetukset ja projektikuljetukset Kotkan seudulla ja koko Suomessa. Meiltä onnistuvat myös kuljetustehtäviin liittyvät nostot ja asennukset sekä erikoisliikenteenohjaus, jota tarjoamme myös muille kuljetusalan yrityksille.

Erikoiskuljetukset ja muut projektikuljetukset

tyylittelyjakaja

Tarjoamme erikoiskuljetukset ja suuremmat projektikuljetuskokonaisuudet vankalla ammattitaidolla ja vuosikymmenten kokemuksella. Huolehdimme erityisosaamista vaativat kuljetukset aina luotettavasti sovitun aikataulun mukaisesti perille.

Kysy lisää palveluistamme!

EKL-ohjaus ammattitaidolla

väliotsikon ja kappaleen jakaja

Tarjoamme ammattitaitoista EKL-palvelua eli erikoiskuljetusten liikenteenohjausta palveluna muillekin toimijoille. Avustamme tarvittaessa asiakkaitamme lupien hankinnassa ja meiltä saat myös kuormien merkitsemiseen tarvittavat lisävarusteet.

Kysy lisätietoja

Kappaletavarakuljetukset

erottelijakuvake

Hoidamme teollisuuden kone - ja kappaletavarakuljetuksia puoliperävaunukuljetuksina luotettavasti ja tehokkaasti perille. Kuljetamme kuormia sekä avonaisina että peitettynä tarpeidesi mukaan.

 

Monipuoliseen kalustoomme voit tutustua täällä. Kerromme mielellämme lisää itsestämme ja palveluistamme.

Ota yhteyttä!

Kontti- ja irtoperäkuljetukset

värillinen jakaja

Huolehdimme erilaisten konttien ja flättien toimitukset nopeasti ja tehokkaasti. Teemme myös isompia konttikuljetuskokonaisuuksia asiakkaan tarpeiden ja aikataulujen mukaisesti. Haluatko kuulla enemmän – ota yhteyttä!

Nostot ja asennukset

logon designiin sopiva jakaja

Tarjoamme nosto- ja asennustöitä ammattitaidolla. Palvelumme kattavat muun muassa kattoristikoiden ja pienrakennusten sekä teollisuuden laitteiden kuljetukset ja tarvittaessa myös asennukset. Käytössämme on ammattitaitoinen henkilökunta ja uudenaikainen kalusto.

Kysy lisää!

Pyöräkuormaajapalvelut

tekstinerottelija

Monipuoliseen kalustoomme kuuluu myös pyöräkuormaaja, jolla hoidamme kuormanpurkuja ja lumitöitä joustavasti Kotkassa. Minkälaista kuljetusta ja kuljetukseen liittyvää palvelua sinä tarvitset?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!