Erikoiskuljetus ja muut projektikuljetukset

Kuljetus Taskinen Oy tarjoaa erikoiskuljetukset sekä suuremmat projektikuljetuskokonaisuudet vankalla ammattitaidolla ja vuosikymmenten kokemuksella. Huolehdimme erityisosaamista vaativat kuljetukset aina luotettavasti sovitun aikataulun mukaisesti perille. 

EKL-ohjaus ammattitaidolla

Tarjoamme ammattitaitoista EKL-palvelua eli erikoiskuljetusten liikenteenohjausta palveluna muillekin toimijoille. Meiltä saa myös kuormien merkitsemiseen tarvittavat lisävarusteet. Avustamme tarvittaessa asiakasta vaadittavien lupien hankinnassa.

Kappaletavarakuljetukset

Hoidamme erilaisia teollisuuden kone - ja kappaletavarakuljetuksia kuorma-auto- tai puoliperävaunukuljetuksina luotettavasti ja tehokkaasti perille, avonaisina tai peitettynä.

Konttikuljetukset 

Huolehdimme erilaisten konttien ja flättien toimitukset aina nopeasti ja tehokkaasti. Hoidamme myös isompia konttikuljetuskokonaisuuksia asiakkaan tarpeiden ja aikataulujen mukaisesti.

Nostot ja asennukset

Tarjoamme erilaisia nosto- ja asennustöitä ammattitaidolla. Palveluihimme kuuluvat mm. kattoristikoiden ja pienrakennusten sekä teollisuuden laitteiden kuljetus ja tarvittaessa asennuksen kanssa.

Pyöräkuormaajapalvelut

Kalustoomme kuuluu pyöräkuormaaja, jolla hoidamme Kotkan alueella kuormanpurkuja ja lumitöitä joustavasti. Koneellamme suoritamme tarvittaessa kuormien uudelleen järjestelyjä ja lastauksia.